22 januari 2022
aanstekers

Aanstekers bedrukken maakt het persoonlijk

Een aansteker is een voorwerp waar veel mensen in het dagelijks leven gebruik van maken. Denk aan het aansteken van een sigaret, een kaars of de BBQ. Het komt zelfs vaak voor dat jij jouw aansteker even aan iemand uitleent om een iets aan te steken, en jij de aansteker vervolgens nooit meer terug ziet of hoort dat ie niet van jou is. Hiervoor kan jij een aansteker bedrukken. Dit wordt vaker gedaan dan je zou denken. het lijkt erop dat mensen toch een liefde hebben voor het bedrukken van persoonlijke producten.

Persoonlijk maken

Om te kunnen aantonen dat de aansteker niet van iemand anders is, kan je ook jouw aansteker persoonlijk maken door het te laten bedrukken. Denk aan het bedrukken van jouw naam, bedrijfsnaam of logo, of een combinatie hiervan. Daarnaast kan je ook een soort aansteker te kiezen die bijna niemand heeft. Neem als voorbeeld een aansteker met een flessenopener, daar denkt bijna niemand aan. Een persoonlijk item is altijd iets wat een sentimentele waarde krijgt. Een waarde aan iets hechten is voor elk persoon anders. Waarbij elk persoon toch wel een eigen product kiest om eigen te maken. Iets kleins als een sleutelhanger of iets in die richting wordt vaak gekozen als de sentimentele item die erbij komt kijken.

aanstekers

Waarom bedrukken

Niet alleen is het leuk om een persoonlijke aansteker te hebben, maar je kan ze ook laten bedrukken ter promotie van jouw product of dienst; een soort relatiegeschenk.

Wat de aanstekers betreft zijn er redelijk veel merken en is er veel keuze. Zo zijn er 200 verschillende soorten aanstekers, zoals de Zippo-aanstekers, BBQ-aanstekers, stormaanstekers en gasbranders. Zo kan je de Zippo-aanstekers ook laten graveren met jouw naam. Zo kan jij de aansteker helemaal naar jouw smaak en jouw wens maken. Kijk vooral naar de inspiratie die onze samenwerkingen mogelijk zouden moeten maken.