30 november 2021

Creatieve en originele cadeau’s

Ben je op zoek naar een creatief en origineel kado voor bijvoorbeeld een jubileum, afscheidscadeau  of een relatiegeschenk kijk dan een eens op de website van artihove

je kan er ook terecht voor huwelijkscadeau en voor kado voor een verjaardag of geboorte. Ze hebben er onder meer schalen en vazen maar ook lampen, tafels, beelden en schilderijen en nog veel meer. Je kan zelfs opdrachten op maat laten maken. Zij creëren in opdracht voor zakelijke doeleinden, bijvoorbeeld een groot object in de ontvangstruimte of gewoon voor bij je thuis.

Afscheidscadeau voor collega

Een cadeau voor collega kopen is niet altijd even makkelijk.En wat voor een gelegenheid betreft het kado. Verdient een collega een beloning of wil je wat speciaals doen als er iemand 12.5 jaar in dienst is of als je afscheid neemt van een collega die met pensioen gaat. Dan kan je je waardering tonen met een uniek en blijvend cadeau. Heb je al een gedacht aan een bronzen beeld. je collega kan bronzen beelden bij artihove zelf uitkiezen. Is dit toch niet helemaal waar je collega naar op zoek is dan is er nog een ruime keuze uit glaswerk of een aantal mooie wijnen om uit te kiezen. Zo laat je aan je collega zien dat je hem/haar waardeert. 

Kunst in je tuin

Een beeld in je tuin kan adembenemend mooi zijn. Heb je wel eens een beeldentuin bezocht?  dan weet je hoe natuur en kunst een dialoog met elkaar kunnen voeren. Een tuinbeeld hoeft niet duur te zijn. Je kan een tuinbeeld online bestellen. Op onder meer de website van Artihove vind je een ruim assortiment aan betaalbare kunst voor in je tuin.De tuinbeelden zijn ontworpen met weerbestendig materiaal. De beelden kunnen gemaakt zijn van brons, steen of staal. Voor ieder wat wils.