30 november 2021

Drukke wegen in de stad? Hoe je toch optijd komt voor je afspraak

Een drukke stad zoals Amsterdam staat in de spits helemaal vol met verschillende vervoersmiddelen. Denk aan auto’s, trams, fietsers, wandelende mensen en bussen. Toch moet je in de spits op tijd kunnen komen bij je afspraak door alle drukte heen, alleen hoe doe je dit? Als je met de auto de stad in gaat kan dit erg lang duren en is op tijd komen bij je afspraak meestal lastig. Toch zijn er gemakkelijke manieren om in de stad te werken en te leven zonder stress over op tijd komen. Hier lees jij hoe je dit kunt doen!

 

Welk vervoersmiddel is ideaal in de stad

In de stad is het erg druk en kom je met de auto, bus, trein of tram nooit precies waar je wilt komen. Als je de auto, bus, trein of tram neemt, is de kans dat je precies waar je moet zijn kan uitstappen aanzienlijk klein en daarom kun je ervoor kiezen om met een eigen vervoermiddel te komen. Kies ervoor om sportief te gaan, door middel van een stadsfiets. 

Een stadsfiets is een fiets die erg handig in de stad te gebruiken is en niet kapot zal gaan. Een auto kent zo zijn nadelen in de stad. Als je met de auto de stad in wilt komen, duurt dit erg lang. In veel gevallen ben je met de fiets een stuk sneller en heb je minder frustraties. Tevens is parkeren met de auto in Amsterdam of een andere drukke stad ook een probleem. Naast dat het vinden van een parkeerplaats vaak lastig is, is het ook nog erg prijzig.  In sommige gevallen wordt er zo'n 10 euro per uur gerekend. 

 

Een stadsfiets

Ben jij een sportieve dame en houd je ervan om de fiets te pakken en op tijd te komen bij je afspraak, dan is een stadsfiets dames zeker iets voor jou. Als je ervoor kiest om een stadsfiets te nemen, kun je overal erg snel zijn. Je kunt er hierbij voor kiezen om fiets met of zonder een bagagedrager te nemen. Daarnaast kan het in de stad ook erg handig zijn om een voorrek te nemen. Denk hier voordat je een stadsfiets koopt goed over na. Lees je goed in over wat de mogelijkheden zijn en stem daar je uiteindelijke keuze op af. Zo voorkom je dat je later spijt krijgt van de keuze.