30 november 2021

Geef eens een pen kado

Vaders weten vaak niet wat ze voor hun verjaardag of vaderdag moeten vragen. Doe maar iets, het is altijd goed krijg je dan te horen. Op internet kan je mooie vulpen online kopen. Dit is nog eens wat anders dan een luchtje of gereedschap. Als je het laat graveren wordt het helemaal een persoonlijk kado. Je kan kiezen uit veel verschillende (vul)pennen. Van eenvoudig en goedkoop tot luxe vulpennen. Voor de echte liefhebbers zijn er zelf limited editions te koop. De meest bekende merk pen is toch wel de Parker pen. Wanneer je besluit  een parker vulpen te kopen bestel er dan meteen een vulling parker pen bij. Dan heb je er altijd een op voorraad.

Verschillende merken pennen

Als afscheidskado is een pen altijd een leuk en geschikt idee. Er zijn veel verschillende merken op de markt te verkrijgen. Wanneer je er voor kiest om voor een echt om voor het mooiste schrijfgerei te gaan dan kies je voor het merk mont blanc. Het is een toonaangevend merk wat vrij aan de prijs is. Kijk dan eens bij mont blanc deals dan kan je wellicht nog wat geld besparen. Heb je tocht wat minder te besteden of vindt je het toch wel heel veel geld voor een pen kies dan voor een wat goedkoper merk en ga voor de waterman paris vulpen of pennenset.

Wie schrijft die blijft

In deze tijd wordt er veel op de computer brieven geschreven en mails verstuurd.Je ziet veel minder vaak brieven die met de hand worden geschreven. Er zit veel minder persoonlijkheid in de brief. Wanneer je schrijft laat je een blijvende indruk achter bij degene die de brief ontvang. Aan de ontvanger laat je met een handgeschreven brief zien dat je moeite hebt gestoken in de brief.