30 november 2021

Hiervoor wordt Trespa gebruikt

Trespa wordt zowel bij bedrijfsgebouwen als woningen gebruikt om de gevel te beschermen en opknappen. Er is bij Trespa erg veel mogelijk waardoor er voor elk gebouw wel een geschikte kleur te vinden is. In dit artikel lees je wat de voordelen van Trespa zijn en waarom het een geschikte optie kan zijn voor de voorgevel van je huis

 

Wat is Trespa en wat zijn de voordelen? 

Trespa zijn kunstofplaten die worden gebruikt op gevels. Het is opgebouwd uit verschillende ingrediënten en bestemd tegen extreme weersomstandigheden. Zowel regen als de zon heeft geen invloed op het materiaal. De kleur blijft hetzelfde en verandering in temperatuur heeft geen invloed op de eigenschappen van het materiaal. Een ander voordeel van Trespa is dat het ook tijdens een brand niet explodeert, druipt of smelt. 

 

Trespa is een zeer duurzaam alternatief

Een groot voordeel van Trespa is dat het erg duurzaam is. Het materiaal gaat erg lang mee en blijft er mooi uitzien. Het verkleurt namelijk niet of nauwelijks en dient bijna niet onderhouden te worden. Doordat het Trespa erg lang mee gaat en er weinig middelen gebruikt hoeven te worden om het mooi te houden, is het ook minder slecht voor het milieu. 

 

Op de lange termijn is het een goede investering

Als je kiest voor een Trespa gevelbekleding, dan is dat op de lange termijn een goede investering. In eerste instantie kost het wel wat meer geld, maar op de lange termijn bespaar je er juist geld mee. Sterker nog, als je kiest voor een Trespa gevelbekleding, dan zorgt dat in veel gevallen voor een waardestijging van het huis. Hierdoor kan het zijn dat het geld dat je nu investeert in de gevelbekleding, je later bij de verkoop van de woning weer terug krijgt. Wel is het daarvoor uiteraard van belang dat je kiest voor een gevelbekleding die perfect aansluit op de rest van de woning.

 

Het laten monteren van de gevelbekleding

Als je van plan bent om Trespa gevelbekleding te kopen, dan kun je er eventueel ook voor kiezen om het product te laten monteren. Het voordeel van het laten monteren is dat het op de juiste manier gebeurt. Hierdoor blijft de gevelbekleding langer goed en voorkom je ergernissen. Mocht je de gevelbekleding liever zelf monteren, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Zorg er in dat geval wel voor dat je de juiste materialen tot je beschikking hebt. Vooral wanneer je de hoogte in werkt is dat van cruciaal belang.