30 november 2021

Sleutelhanger met foto, leuk als cadeau!

Wanneer je op zoek bent naar een leuk of origineel cadeau, zou je misschien niet direct denken aan een sleutelhanger. Toch kun je met deze hangers iemand heel erg blij maken! Iedereen heeft wel een sleutel van een woning, fiets of auto dagelijks bij zich. Een hanger die daaraan hangt zie je dus ook dagelijks! Wanneer je dan een sleutelhanger met foto van een dierbaar persoon krijgt, dan kun je daar niet anders dan blij mee zijn toch?

Sleutelhanger met foto van een dierbaar persoon

Een sleutelhanger met foto kun je in veel verschillende vormen, materialen en maten laten maken. Wanneer je deze vervolgens laat graveren met een tekst of er een foto op laat plaatsen dan heb je direct een heel uniek en origineel cadeau. Een cadeau dat voor zowel een man als vrouw geschikt is. Maar ook een opa of oma kun je hier heel blij mee maken, zeker wanneer je van ieder kleinkind er een foto aan hangt. 

Ontwerpen, personaliseren en laten maken

In de handige webshop selecteer je eenvoudig de sleutelhanger met foto die je wilt laten maken. Je kunt kiezen voor een bepaalde kleur, het materiaal of een merk. Vervolgens kun je deze uitbreiden met alles wat je er graag aan wilt hangen. Een sleutel met foto kan dus op vele manieren worden samengesteld. 

Een memory locket sleutelhanger

Een hanger met een memory locket is momenteel heel erg hip. In het kleine doorzichtige rondje kun je vanalles toevoegen. Een gegraveerde foto bijvoorbeeld of meerdere kleine fotootjes op floating charms. Floating charms zijn overigens ook te verkrijgen in hele minuscule figuurtjes zoals een appel, klokje of cijfers en letters. Hiermee kun je de sleutelhanger nog verder personaliseren en precies zo samenstellen zoals jij wil. Uiteraard kun je de floating charms later ook los bij bestellen.Zo kun je besluiten om de ontvanger een jaar later te verblijden met een nieuwe creatie voor in zijn of haar sleutelhanger met foto.

Clicks en Chunks voor aan sleutelhangers

Wil je geen momory locket dan is een sleutelhanger met een leren riem waarin je clicks en chunks kunt aanbrengen wellicht een optie? Deze sleutelhanger met foto brengt je naar een hele andere dimensie. De vrolijke rondjes met daarin de foto van je meest dierbare personen laten dagelijks een lach op je gezicht verschijnen. Bovendien zijn de clicks en chunks eenvoudig te wisselen en raak je dus nooit uitgekeken op de hanger.

Een sleutelhanger voor een man

Natuurlijk is een sleutelhanger met foto ook voor een man een super origineel cadeau. Toch zoek je voor een mannelijk persoon misschien een wat stoerder ontwerp. De metalen zilverkleurige plaatjes met daarin een foto gegraveerd zijn robuust, stevig en ook nog eens mooi en persoonlijk! Zo vind je in deze webshop altijd precies de foto die past bij de persoon waar jij een cadeautje voor zoekt. Door de handige software kies je eenvoudig en stel je de hanger in een mum van tijd samen. Je ziet precies hoe deze eruit komt te zien voordat je m definitief besteld.