22 januari 2022

Sleutelhangers bedrukken voor verfraaiing

Sleutelhangers kun je voor veel dingen gebruiken, maar natuurlijk vooral om je sleutelbos bij elkaar te houden en te herkennen. Een beetje verfraaiing voor een simpele sleutelhanger zou wel mooi zijn toch? gelukkig is dit nu mogelijk. Je hebt natuurlijk sleutelhangers in allerlei vormen. Zoals auto’s, dieren en je hebt zelfs sleutelhangers die geluid maken of licht geven. Of in de vorm van een gebouw zoals de Eiffeltoren, zoals je die in Parijs overal vindt. Maar een sleutelhanger is pas echt uniek als deze een mooie bedrukking heeft. Sleutelhangers bedrukken doen ze op veel plekken in Nederland. Kijk maar eens op internet en je vindt tientallen zo niet honderden mogelijke partijen die dit aanbieden.

Sleutelhangers bedrukken, waar kies je voor?

Wat zou jij graag op je sleutelhanger afgebeeld zien? Een mooie auto? Je geliefde? Een symbool? Het kan natuurlijk allemaal. Of misschien wel het symbool van je favoriete voetbalclub, ook erg gaaf. Of een foto van je favoriete voetballer. Alles met bijvoorbeeld een idool erop zijn natuurlijk gadgets die veel kinderen willen hebben. Je kan nu sleutelhangers bedrukken en dit allemaal waar maken.

Foto op sleutelhanger

Het is erg mooi om iets extra’s toe te voegen aan een sleutelhanger, dit kan ook iets zijn wat erg belangrijk voor je is of een grote betekenis heeft. Om iets toe te voegen kan je sleutelhangers bedrukken. Denk bijvoorbeeld een sleutelhanger met een foto van je kindje die je voor. Voor vader of moederdag is dit een erg leuk cadeau. Deze sleutelhanger kun je aan je sleutelbos hangen. Je sleutelbos heb je natuurlijk heel erg vaak bij je. Zodra je het huis uitgaat en de deur afsluit, als je de auto instapt en als je op kantoor komt etc. Zo wordt je elke keer op deze kleine momentjes weer herinnert aan bijvoorbeeld je kindje, of iets wat je gelukkig maakt.

Zaklamp

Als je een sleutelhanger wilt die ook nog eens praktisch is kun je kiezen voor een hanger die een zaklampje heeft. Erg makkelijk als je in het donker het sleutelgat van je voordeur moet zoeken bijvoorbeeld. Sleutelhangers bedrukken met daarnaast nog een praktisch zaklampje eraan is al helemaal handig. Ook het vinden van je auto slot gaat met deze zaklamp een stuk makkelijker dan zonder. En wat dacht je van als je iets laat vallen in het donker buiten waar geen verlichting is? Dan ben je blij dat je het zaklampje aan je sleutelbos hebt hangen natuurlijk. 

Sleutelhanger als relatiegeschenk

Heb je een eigen bedrijf? Dan wil je wellicht relatiegeschenken uitdelen met de kerstdagen aan je klanten. Ook voor dit doeleinde kun je denken aan een bedrukte sleutelhanger. Je kunt er bijvoorbeeld eentje kiezen die een USB stickje bevat. Erg praktisch voor je klanten om bepaalde documenten digitaal mee te kunnen nemen. Op deze sleutelhanger met USB stick kun je dan je bedrijfsnaam laten afbeelden. Mooie reclame toch? Dus sleutelhangers bedrukken en uitdelen maar. Een andere optie in de categorie sleutelhangers als relatiegeschenk is die van de bierflesopener. Dit blijft toch een klassieker en blijft het erg goed doen onder de mensen. Op die opener kun je dan ook weer een leuke bedrukking plaatsen van je bedrijf. Het mooiste is met een mooi bedrijfslogo er bij op.